Одежда и обувь, Аксессуары, Сумочки, рюкзачки, Рюкзак дитячий Kite Kids Hot Wheels HW20-559XS, Вид Дошкольные ⭐ Рюкзак дитячий Kite Kids Hot Wheels HW20-559XS купить за 0 грн, в интернет магазине детских товаров и игрушек для детей Жирафка ❆ Новогодние подарки ✔ Доставка по Украине ✿ Доступные цены на Рюкзак дитячий Kite Kids Hot Wheels HW20-559XS ★ Высокое качество


Рюкзак дитячий Kite Kids Hot Wheels HW20-559XS

Код продукта: 144906
Бренд:  Kite
Цену уточняйте
Нет в наличии

Доставка

Согласовать:
Доставка "Meest":
Самовывоз:

Доставка товара на розничный магазин в Запорожье


Нова Пошта:

Отправка осуществляется ежедневно.


Укрпочта:

Один из самых недорогих вариантов пересылки заказов по Украине


Justin:

Justin — новый оператор на рынке доставки, который предлагает удобный способ получения и отправки посылок c 500 отделений по Украине.


Курьерская доставка:

Доставка осуществляется по Запорожью курьером нашей компании

Описание товара Рюкзак дитячий Kite Kids Hot Wheels HW20-559XS

Рюкзак Kite Kids HW20-559XS для хлопчиків з супершвидкісною машинкою Hot Wheels на передній панелі. В нього поміститься багато іграшок і дитячої канцелярії, а зручні кишені дозволять розсортувати все по місцях і підтримувати всередині порядок. Також підійде для учнів Нової української школи або як другий рюкзак для походу на гуртки.

Рюкзак Kite Kids зовні: : - : ущільнена спинка з сіточкою підтримує правильну поставу;- : м'які лямки регулюються під зріст дитини;- : нагрудний ремінь забезпечує щільне прилягання рюкзака до спини, особливо в русі;- : м'яка ручка-петля для зручного перенесення;- : 2 бічних кишені на гумці, куди поміщається пляшечка для води і невеликий термос;- : посилене дно не прогинається і зберігає стійкість рюкзака;- : світловідбиваючі елементи з усіх боків рюкзака забезпечують видимість дитини в темний час доби.Рюкзак Kite всередині: : - : 1 основне відділення;- : 3 передні кишені;- : 1 внутрішня кишеня;- : колір підкладки: чорний.Матеріал: : поліестер. Зносостійкий, витримує навантаження на розриви. Тканина стійка до вигорання, тривалий час зберігає первинний вигляд і характеристики. Якісна фурнітура забезпечує надійну і плавну роботу замків.

Характеристики: : - : Размер, см - 29x23x9- : Вес - 340 г- : Объем - 8 л

Характеристики товара Рюкзак дитячий Kite Kids Hot Wheels HW20-559XS

Свойства Характеристики
Вид Дошкольные

Рюкзак дитячий Kite Kids Hot Wheels HW20-559XS отзывы

К сожалению, отзывов еще нет, Вы можете стать первым!
Добавить отзыв

(096) 148-34-36
(063) 974-09-04
(066) 182-12-92
Заказать обратный звонок